Kaartverkoop

De 24e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht wordt gehouden op zaterdag 16 april 2016. Bent u er ook weer bij? U kunt uw startbewijs nu bestellen!

T-shirt
Het is ook dit jaar weer mogelijk om een mooi Bloesemtocht t-shirt te bemachtigen: een blauw t-shirt, verkrijgbaar in zowel een dames- als herenmodel, beschikbaar in verschillende maten voor slechts € 15,-. Uiteraard staat op het t-shirt de nieuwe huisstijl die de Bloesemtocht onlangs heeft geïntroduceerd. Uw t-shirt bestelt u tegelijkertijd met uw ticket en haalt u op zaterdag 16 april 2016 op bij de stand van Hi-Tec in de veilinghallen, vanwaar u ook start met lopen. Het Bloesemtocht t-shirt is een initiatief van de Stichting Rode Kruis Bloesemtocht en onze sponsor Hi-Tec.Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Rode Kruis Bloesemtocht.

TIP! Kom met de trein!
De startlocatie van de Rode Kruis Bloesemtocht is goed bereikbaar per trein. Station Geldermalsen ligt op slechts 2 minuten loopafstand van het startterrein van de Rode Kruis Bloesemtocht. Dit station is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

Bent u KWBN (voorheen KNBLO-NL) lid? KWBN leden ontvangen een extra korting van € 0,50. U dient hiervoor het bondsnummer te vermelden op het volgende scherm. Kies onderaan in het bestelmodule 'Startkaart KWBN leden korting'. Dit is uw startbewijs voor alle afstanden. U hoeft dus geen wandelafstand aan te geven.