Koop uw startbewijs voor de Bloesemtocht!

De 25e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht wordt gehouden op zaterdag 22 april 2017 in Geldermalsen. De online kaartverkoop sluit op 22 april om 00:00 uur. Op zaterdag kunt u op de startlocatie nog gewoon een startbewijs kopen (cash/PIN).

Koop nu uw tickets voor de Bloesemtocht op 22 april 2017!

TIP! Kom met de trein!
De startlocatie van de Rode Kruis Bloesemtocht (veilinghal van Fruitmasters) is goed bereikbaar per trein. Station Geldermalsen ligt op slechts 3 minuten loopafstand van het startterrein van de Rode Kruis Bloesemtocht. Dit station is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

Bent u KWBN (voorheen KNBLO-NL) lid? KWBN leden ontvangen een extra korting van € 0,50. U dient hiervoor het bondsnummer te vermelden tijdens het afrekenen. Kies onderaan in het bestelmodule 'Startkaart KWBN leden korting'. Dit is uw startbewijs voor alle afstanden. U hoeft dus geen wandelafstand aan te geven.

Tip: Handgemaakt kristallen Peertje

Royal Leerdam Crystal draagt wandelaars een warm hart toe en introduceerde daarom vorig jaar het kristallen Bloesemtocht-souvenir. Voor maar € 14,95 prijkt naast uw welverdiende medaille straks ook het kristallen Peertje! Van elk verkocht exeomplaar doneert Royal Leerdam Crystal € 2,50 aan het Rode Kruis.