Selecteer een pagina

Rode Kruis Bloesemtocht – 15 april

Wandel voor het goede doel door de Betuwe

28e Rode Kruis Bloesemtocht

Afgelopen jaren hebben we twee succesvolle Bloesemmaanden georganiseerd als alternatief voor de Bloesemtocht. Het is alleen geen échte bloesemtocht. 3x is scheepsrecht toch? Het bestuur en alle vrijwilligers gaan zich inzetten om op zaterdag 15 april de 28e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht te organiseren in Geldermalsen!

Het gaat een evenement als vanouds worden met een gezellige sfeer, mooie routes en veel entertainment onderweg! Dit alles om geld op te halen voor projecten van het Rode Kruis. De Bloesemrun staat gepland op 14 april.

De ticketverkoop start medio december!

Vrijwilliger worden?

Wat is de Bloesemtocht zonder vrijwilligers? Ieder jaar zetten 500 vrijwilligers zich in om alles rondom de tocht te organiseren. Van EHBO, routes, materialen, verkeersregelaars tot communicatie. Het is een prachtig evenement om mee te maken en als vrijwilliger bij betrokken te zijn.

Wil jij vrijwilliger worden?
Diverse comités zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen. Wil jij enkele uren per maand meehelpen bij de organisatie van de Bloesemtocht? Meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaande button.

Tip: kom op 7 september naar onze Info-avond in Geldermalsen!

N

Verschillende routes

N

Volop muziek

N

Gezellige sfeer

N

Direct naast het station

Routes

De start en finish van de routes zijn in Geldermalsen of Beesd. U wandelt door boomgaarden, over dijken en terreinen die speciaal opengesteld zijn voor deze wandeltocht. We hebben afstanden van 5 tot 40 km!

Opbrengst

De netto opbrengst van de Rode Kruis Bloesemtocht gaat naar goede doelen in het kader van de Nationale Sociale Hulp. Afgelopen jaren hebben we veel eenzame ouderen in Nederland blij kunnen maken met bezigheidspakketten. Hierin zitten CD’s en spelletjes.

Vrijwilligers

De Rode Kruis Bloesemtocht is in de loop der jaren uitgegroeid tot een geweldig evenement. De Rode Kruis Bloesemtocht kan alleen succesvol verlopen dankzij de hulp van ruim 500 vrijwilligers. Zij zijn op dag zelf actief om alles in goede banen te leiden.

Muziek

De Rode Kruis Bloesemtocht brengt ieder jaar een uitgebreid muziekprogramma. Op veel plaatsen treden, bandjes, harmonieorkesten, popgroepen en dweilorkesten op. Langs iedere route staan diverse muziekposten. Het is genieter voor u als wandelaar.

“De Bloesemtocht is een prachtige tocht om te lopen”

Laatste nieuws

Sponsors

De Bloesemtocht wordt mede mogelijk gemaakt door: