Selecteer een pagina

Bloesemtocht en BloesemRun GEANNULEERD

Wegens de zorgen over het Corona Virus moeten we het evenement helaas annuleren

Het bestuur van stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht heeft vandaag besloten om de Bloesemtocht op 18 april en de Bloesemrun op 17 april a.s. niet door te laten gaan. Dit vanwege de vergaande maatregelen rondom het Coronavirus.

Mede op basis van de ontwikkelingen en de gestelde richtlijnen en maatregelen heeft het bestuur in goed overleg met de burgemeester van de gemeente West Betuwe besloten om de 5e editie van de Nationale Rode Kruis Bloesemrun en de 28e editie van de Bloesemtocht niet door te laten gaan op respectievelijk 17 en 18 april 2020.

Met dit besluit willen wij de gezondheidsrisico’s van de wandelaars, vrijwilligers, sponsoren en alle andere personen minimaliseren. De stichting deelt de grote teleurstelling met alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Bestuursvoorzitter Hans van Kranenburg: “Het stichtingsbestuur wenst u sterkte en een goede gezondheid toe in deze tijd. Blijf bewegen en zorg goed voor elkaar.”

Datum in 2021
De stichting hoopt in 2021 weer zo’n 35.000 wandelaars te mogen verwelkomen: de Bloesemtocht zal gehouden worden op 17 april 2021. En de Bloesemrun zoals gebruikelijk op de vrijdagavond daarvoor: 16 april 2021.

Inschrijfgeld
De wandelaars en runners die zich al voor de tocht van dit jaar ingeschreven hadden, krijgen zo spoedig mogelijk een bericht met opties over het inschrijfgeld.

Bestuur Nationale Rode Kruis Bloesemtocht

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat u vragen heeft, daarom hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen gezet.

Wat gaat er met het geld gebeuren?

Het geld wat overblijft na het opheffen van de stichting wordt gedoneerd aan het Rode Kruis.

Kunnen we nog de routes lopen?

Wandelen in de Betuwe kan altijd.

Kan ik nog doneren?

Jazeker kan dat voorlopig nog. Doneren kan naar: NL26RABO0313157200 op naam van Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht

“De volgende Bloesemtocht is op 17 april 2021”

Sponsors

De Bloesemtocht wordt mede mogelijk gemaakt door: