Bloesemtocht en BloesemRun GEANNULEERD

Wegens de zorgen over het Corona Virus moeten we het evenement helaas annuleren

Het bestuur van stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht heeft vandaag besloten om de Bloesemtocht op 18 april en de Bloesemrun op 17 april a.s. niet door te laten gaan. Dit vanwege de vergaande maatregelen rondom het Coronavirus.

Mede op basis van de ontwikkelingen en de gestelde richtlijnen en maatregelen heeft het bestuur in goed overleg met de burgemeester van de gemeente West Betuwe besloten om de 5e editie van de Nationale Rode Kruis Bloesemrun en de 28e editie van de Bloesemtocht niet door te laten gaan op respectievelijk 17 en 18 april 2020.

Met dit besluit willen wij de gezondheidsrisico’s van de wandelaars, vrijwilligers, sponsoren en alle andere personen minimaliseren. De stichting deelt de grote teleurstelling met alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Bestuursvoorzitter Hans van Kranenburg: “Het stichtingsbestuur wenst u sterkte en een goede gezondheid toe in deze tijd. Blijf bewegen en zorg goed voor elkaar.”

Datum in 2021
De stichting hoopt in 2021 weer zo’n 35.000 wandelaars te mogen verwelkomen: de Bloesemtocht zal gehouden worden op 17 april 2021. En de Bloesemrun zoals gebruikelijk op de vrijdagavond daarvoor: 16 april 2021.

Inschrijfgeld
De wandelaars en runners die zich al voor de tocht van dit jaar ingeschreven hadden, krijgen zo spoedig mogelijk een bericht met opties over het inschrijfgeld.

Bestuur Nationale Rode Kruis Bloesemtocht

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat u vragen heeft, daarom hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen gezet.

Is de BloesemRun ook geannuleerd?

Ja, deze is ook geannuleerd. Deze run zou plaatsvinden op 17 april 2020. Deze gaat niet door.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug?

Volgens ons reglement hoeven we reeds betaalde inschrijfgelden niet terug te betalen. We hebben echter besloten hiervan af te wijken. Daarom ontvangen alle wandelaars die een e-ticket hebben gekocht een e-mail van ons met daarin de mogelijkheid om ofwel geld terug te krijgen ofwel om het geld alsnog aan het goede doel te doneren. We hopen natuurlijk dat iedereen het laatste zal doen.

Wanneer is de volgende Bloesemtocht?

Op zaterdag 17 april 2021 zal de volgende Bloesemtocht worden georganiseerd. Wij hopen u dan weer te zien.

Wanneer is de volgende BloesemRun?

Op vrijdag 16 april 2021 zal de volgende BloesemRun worden georganiseerd.

Hoe krijg ik mijn bestelde press-papier?

Alle deelnemers die een press-papier hebben besteld krijgen die natuurlijk. Presse-papiers kunnen afgehaald worden in de kristalwinkel van Royal Leerdam in Leerdam. Royaal Leerdam laat binnenkort weten of de beeldjes ook op de post kunnen. 

Mijn vraag staat er niet tussen

Heeft u een specifieke vraag aan onze stichting? Stuur dan een e-mail naar: info@rodekruisbloesemtocht.nl. Binnen enkele dagen zullen wij reageren.

“De volgende Bloesemtocht is op 17 april 2021”

Sponsors

De Bloesemtocht wordt mede mogelijk gemaakt door: