Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website van de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze wandelaars of wandelaars in spe, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesentocht is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan deelnemers of deelnemers in spe van de Rode Kruis Bloesemtocht. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht , tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@rodekruisbloesemtocht.nl