30 jaar Bloesemtocht in één boek

Met het besluit in november 2022 om te stoppen met de Rode Kruis Bloesemtocht, komt er een einde aan 30 jaar herinneringen. Om de prachtige verhalen van wandelaars en de vrijwilligers niet verloren te laten gaan, heeft het bestuur besloten om een uniek herinneringsboek uit te gaan geven. Dit boek met fotomateriaal van iedere tocht geeft een unieke kijk op de Bloesemtocht.

We verwachten in het najaar van 2023 het boek gereed te hebben. Een unieke uitgave die in een beperkte oplage zal verschijnen. De kosten van het boek zijn nog onbekend, maar deze houden we zo laag mogelijk. Natuurlijk gaat alle winst naar het Rode Kruis.

Jouw verhaal in het boek?

Voor dit boek over 30 jaar Bloesemtocht hebben we al een hoop mooie onderwerpen. De tocht is natuurlijk niets zonder wandelaars, vrijwilligers en iedereen die betrokken was. Daarom zijn we op zoek naar mooie verhalen, anekdotes en foto’s.

Stuur je bijdrage van maximaal 200 woorden met eventueel één of meerdere foto’s naar de redactie. Vergeet niet je naam, woonplaats en telefoonnummer erbij te vermelden. Wie weet staat jouw verhaal in dit unieke herinneringsboek.

Reserveer het boek

Heb je interesse in dit boek? Wil je dit exemplaar alvast reserveren? Laat dan hieronder je gegevens achter! We houden je dan per e-mail op de hoogte van de voortgang.

Herinneringsboek reserveren