Koop uw startbewijs voor de Bloesemtocht!

De 28e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht wordt gehouden op zaterdag 18 april 2020 in Geldermalsen. De kaartverkoop is begonnen en is geopend tot 17 april 18:00. U kunt ook kaartjes kopen aan de start, online is echter voordeliger. Wij wensen u alvast veel wandelplezier!

Nieuw Op de oostelijke route is er voor het eerst een route die dwars door het pittoreske stadje Buren voert, omdat Buren dit jaar haar 625-jarig bestaan viert. Met deze nieuwe route van 23 kilometer komen de routes van 20 en 30 km te vervallen. Dit doet de organisatie ook om de veiligheid van de wandelaars te vergroten. De nieuwe route door Buren heeft een rustpost bij het prachtige Marechaussee museum.

TIP! Kom met de trein!
De startlocatie van de Rode Kruis Bloesemtocht (veilinghal van Fruitmasters) is goed bereikbaar per trein. Station Geldermalsen ligt op slechts 3 minuten loopafstand van het startterrein van de Rode Kruis Bloesemtocht. Dit station is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

Kristallen press-papier

Royal Leerdam Crystal heeft voor het vijfde jaar op rij een unieke press-papier gemaakt voor de Bloesemtocht. Dit jaar kunt u de bij toevoegen aan uw verzameling. Heeft u een van de vorige beeldje gemist? Dit jaar kunt u ze allemaal bestellen! Op 18 april kunt in de veilinghal bij de stand van Royal Leerdam uw souvenir ophalen.

Koop een startbewijs

Via het bestelformulier kunt u eenvoudig een startbewijs kopen. U kunt ook een vrijwillige donatie doen aan onze stichting.