Koop uw startbewijs voor de Bloesemtocht!

De 26e editie van de Rode Kruis Bloesemtocht wordt gehouden op zaterdag 21 april 2018 in Geldermalsen. De online kaartverkoop sluit op 20 april om 23:59 uur. Op zaterdag kunt u op de startlocatie nog gewoon een startbewijs kopen (cash/PIN). Wij raden u aan om met de trein te komen. De start en finish locatie ligt direct naast Station Geldermalsen

Koop medio december uw tickets voor de Bloesemtocht op 21 april 2018!

TIP! Kom met de trein!
De startlocatie van de Rode Kruis Bloesemtocht (veilinghal van Fruitmasters) is goed bereikbaar per trein. Station Geldermalsen ligt op slechts 3 minuten loopafstand van het startterrein van de Rode Kruis Bloesemtocht. Dit station is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

Bent u KWBN (voorheen KNBLO-NL) lid? KWBN leden ontvangen een extra korting van € 0,50. U dient hiervoor het bondsnummer te vermelden tijdens het afrekenen. Kies onderaan in het bestelmodule 'Startkaart KWBN leden korting'. Dit is uw startbewijs voor alle afstanden. U hoeft dus geen wandelafstand aan te geven.

Tip: Handgemaakt kristallen Peertje

Royal Leerdam Crystal draagt wandelaars een warm hart toe en introduceerde daarom vorig jaar het kristallen Bloesemtocht-souvenir. Voor maar € 14,95 prijkt naast uw welverdiende medaille straks ook het kristallen Peertje! Van elk verkocht exeomplaar doneert Royal Leerdam Crystal € 2,50 aan het Rode Kruis.