150 jaar Rode Kruis

150 jaar Rode Kruis

Het Rode Kruis bestaat dit jaar 150 jaar. Ter ere van hun jubileum hebben zij een mooi filmpje gemaakt om hun vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Want, waar zouden we zijn zonder deze vrijwilligers? Helpt u ook mee om de activiteiten van het Rode Kruis mede mogelijk te maken?

EHBO doe je zo!

Het doel van het Rode Kruis is om zoveel mogelijk levens te redden. Hiervoor biedt het Rode Kruis EHBO cursussen aan door heel Nederland. Weet u wat u moet doen bij een ongeval? In de video
'EHBO doe je zo' laat presentatrice Tess Milne in ongeveer 150 seconden zien wat je moet doen bij de vijf meest voorkomende EHBO-ongevallen. Gewoon even kijken dus!

Rode Kruis en Bloesemtocht

De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht heeft als doel het verwerven van fondsen ten behoeve van het Rode Kruis. Dit jaar wordt alweer voor de 25ste keer de Bloesemtocht georganiseerd. Een groot gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt om projecten van het Rode Kruis te ondersteunen. Met uw deelname aan de Bloesemtocht draagt u dus ook uw steentje bij aan het goede doel.