Na al het mooie koude weer, laat het voorjaar van zich horen. De meesjes fluiten erop los. En je ziet het! De eerste bloeiende takken laten zich zien en ook kruipen de bollen de grond al uit. Tijd om weer te gaan wandelen! 

U wilt er vast weer op uit trekken of doet dat al geregeld. Zoals u weet is er dit jaar geen Rode Kruis Bloesemtocht in de mooie Betuwe. We gaan u dit jaar een prachtig alternatief bieden! 

De hele maand april hebben wij omgedoopt tot de Rode Kruis Bloesemmaand 🌸 

April zit straks boordevol leuke activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen afstanden lopen langs de bloesem in uw omgeving. U kunt meedoen aan vele winacties via onze social media en u kunt weer doneren. Want daar is het natuurlijk ook om te doen: het steunen van het Rode Kruis door te wandelen.   

Dit jaar wandelen we tegen de eenzaamheid 
We ondersteunen hiermee twee projecten van het Rode Kruis: ‘De Hulplijn’ en ‘Let op elkaar Netwerk’ waar mensen terecht kunnen die vragen of zorgen hebben of die behoefte hebben aan een luisterend oor.   

April gaat dus de Rode Kruis Bloesemmaand worden! 😀
Zet het ook in uw agenda en doe mee in uw eigen regio. Doe mee via RodeKruisBloesemmaand.nl.

Ondertussen kunt u ons volgen op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram om alvast in de stemming te komen met foto’s van voorgaande jaren.