Bloesemrun vrijdagavond 21 april: inschrijving gestart!

BloesemRun vrijdagavond 21 april 2017

Speciaal voor hardlopers wordt ook dit jaar de Bloesemrun weer georganiseerd op de vrijdagavond voorafgaand aan de Bloesemtocht, op vrijdagavond 21 april! Vorig jaar werd al een succesvolle try-out georganiseerd voor 250 deelnemers over een parcours van 11 kilometer. Dit jaar wordt het parcours opengesteld voor 500 deelnemers.

BloesemRun van 11 km

De BloesemRun is een recreatieve loop van 11 kilometer die start op het veilingterrein van de Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen. De route loopt over een grotendeels verhard parcours via Deil naar Mariënwaerdt en via de Appeldijk en Lingedijk weer terug naar de veiling. De lopers gaan twee keer over de Linge via pontonbruggen die op de vrijdagmiddag voor de run worden gelegd door de 105 Geniecie waterbouw van de Koninklijke Landmacht.

Bestel nu uw startbewijs! Vol = Vol

Er kunnen maximaal 500 lopers deelnemen. Uw startbewijs voor de BloesemRun bestelt u eenvoudig hier tot en met 14 april of tot het maximum aantal deelnemers is bereikt. U hoeft geen parkeerkaart te kopen als u deelneemt aan deze run.

Deelname kost € 12,50 waarvan een deel uiteraard bestemd is voor het goede doel. De netto-opbrengst van de Rode Kruis Bloesemtocht gaat naar goede doelen in het kader van de nationale sociale hulp: steun bieden aan de sociaal zwakkeren in onze samenleving; de chronisch zieke, gehandicapte en vereenzaamde mensen, ongeacht leeftijd.

Sfeerimpressie van de BloesemRun 2016

Hieronder is een impressie te vinden van de eerste BloesemRun in 2016. De uitslag van de BloesemRun 2016 is de vinden op de uitslagen pagina.