Hans van Kranenburg, voorzitter van de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, werd blij verrast met een telefoontje van Van den Oever Wonen en Slapen in Geldermalsen. De woonwinkel, al tientallen jaren gevestigd in Geldermalsen, wilde graag een schenking doen aan een goed doel. De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, die volledig afhankelijk is van donateurs, was zeer verheugd dat zij de uitverkorene was. Zij kan én zal dit geld uiteraard goed gebruiken.  

Boxsping in Betuwe stijl

De woonwinkel weet als geen ander het belang van goed relatiebeheer. Om die reden organiseert zij onder andere haar jaarlijkse Mid-Summer Party in juni. Klanten en relaties uit de omgeving worden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten en tegelijk kennis te maken met de nieuwste trends in wonen en slapen.

Naast het fêteren van hun eigen relaties, koppelt Van den Oever dit event altijd aan een goed doel. Dit jaar organiseerde ze daarom een veiling van een eigen design bed. Met het doel van de opbrengst voor ogen was de boxspring geheel gestoffeerd in stijl van de Betuwe.  De veiling leverde uiteindelijk € 3.000,– op. En een check met dit bedrag werd overhandigd aan een dankbare Hans van Kranenburg.

Organisatie blij met gift!

De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht organiseert jaarlijks in april het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland. Wandelaars lopen dan over unieke paden en wegen die alleen deze dag opengesteld zijn voor publiek. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het Rode Kruis. Vanwege Covid is er de afgelopen twee jaren een alternatief voor de tocht geweest, maar de organisatie kijkt ernaar uit om op zaterdag 15 april 2023 dit prachtige evenement weer in originele vorm te laten plaatsvinden.

De cheque van Van den Oever Wonen en Slapen Geldermalsen zal dan ook zeker goed besteed worden.