Koop het Bloesemtocht Peertje en steun ons!

De prettige samenwerking voor het goede doel wordt voortgezet! Na het succes van vorig jaar presenteert Royal Leerdam Crystal, in vervolg op het Appeltje, dit jaar het Peertje. Een handgemaakt kristallen aandenken met de afbeelding van een bekend streekproduct: de Peer. Hèt unieke aandenken aan uw heerlijke wandeling door de Betuwe!                       

Steun het Rode Kruis met een kristallen Peertje

Voor maar € 14,95 prijkt naast uw welverdiende medaille straks ook het kristallen Peertje! Van elk verkocht Peertje doneert Royal Leerdam Crystal € 2,50  aan de Stichting Rode Kruis Bloesemtocht. U steunt met uw aankoop dus ook het goede doel.

Hoe bestellen?

Bij bestelling van uw toegangsbewijs bestelt èn betaalt u uw Peertje alvast vooruit. U ontvangt dan een voucher waarmee u op zaterdag 22 april 2017 bij de stand van Royal Leerdam Crystal uw sprankelende souvenir ophaalt. Uiteraard kunt u op de dag zelf ook nog een exemplaar kopen. Heeft u ons vorig jaar gemist? Geen probleem, want ook het Appeltje is weer in de stand te koop op 22 april.

Heeft u vragen over het Bloesemtocht Peertje? Royal Leerdam Crystal staat u graag te woord! Voor vragen mailt u naar verkoop@royalleerdamcrystal.nl  of belt u met telefoonnummer 0345-63 65 50