Rabobank West Betuwe verlengt sponsoring BloesemRun

Op maandag 30 januari ondertekenden de voorzitter van de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, de heer Kees Roldanus, en de directievoorzitter van Rabobank West Betuwe, Hans van Zuijdam, een sponsorovereenkomst voor de Rode Kruis Bloesemrun.
 
De Bloesemrun vindt plaats op vrijdagavond 21 april, de avond voorafgaand aan de 25ste editie van de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, die op zaterdag 22 april plaatsvindt. De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht wordt al ruim 14 jaar gesponsord door Rabobank West Betuwe. En Rabobank is dit jaar voor de tweede keer  sponsor van het recreatieve hardloopevenement voor jong en oud. 
 
Rabobank West Betuwe vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij initiatieven als de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Een lokaal evenement met een landelijke uitstraling ter ondersteuning van het Rode Kruis. “Vanuit onze maatschappelijke rol als coöperatieve bank vinden we het van belang om een bijdrage te kunnen leveren aan de (lokale) gemeenschap op verschillende vlakken, waaronder de vitaliteit van een gemeenschap. Maatschappelijke en sportieve initiatieven als de Rode Kruis Bloesemtocht en de Bloesemrun vinden we belangrijk om te ondersteunen. Net als vorig jaar zullen er zeker meerdere collega’s van Rabobank West Betuwe deelnemen aan deze recreatieve loop.”, aldus Hans van Zuijdam.
 
Voorzitter Kees Roldanus van Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht en directievoorzitter Hans van Zuijdam van Rabobank West Betuwe ondertekenen de sponsorovereenkomst.