Natuurlijk hadden we de derde zaterdag van april het liefst de echte Rode Kruis Bloesemtocht gelopen. Maar ook dit jaar hebben wij in een vroeg stadium moeten beslissen om de tocht dit jaar te annuleren. We laten het er echter niet bij zitten. Integendeel! We hebben een leuk alternatief bedacht!

We roepen de maand april opnieuw uit tot de Rode Kruis Bloesemmaand! Dit keer ben je van harte welkom in de prachtige Betuwe! We hebben zes splinternieuwe routes gemaakt langs de mooiste plekjes in de Betuwe. De routes variëren in afstand van 6 tot 40 kilometer.

De routes leiden langs in volle bloei staande boomgaarden, rustieke boerderijen, groene landerijen en vrolijke uitspanningen waar het goed toeven is. Op deze manier maak je op een nieuwe manier kennis met de pracht en praal van de Betuwe. Een genot om te lopen in het voorjaarszonnetje. Allemaal goed bereikbaar vanaf de stations van Geldermalsen en Beesd. Proef de sfeer van de Betuwe.

Zo kom je aan de routes?
Heb je al zin om te gaan lopen? We kunnen het begrijpen! Vanaf 26 maart kun je de routes en GPS tracks downloaden via onze website. Houd je mailbox en onze social media in de gaten!