Oost-11

Parcours Oost voert na de oversteek over de Linge door de vele bloeiende boomgaarden langs de oevers van de Linge door het rustieke dorp Tricht. Het parcours kent onverharde, half verharde en verharde delen. Op deze route mag u ook met de zogeheten poles voor nordic walking lopen. Vanaf de start loopt u het eerste stuk samen met 'gewone' wandelaars. Dat deel mag u de poles niet gebruiken. Op de gehele 11-kilometer route van parcours Oost mogen ook de 'gewone' wandelaars meegenieten van deze mooie route.

Muziek onderweg

Wilt u weten welke muziek u langs de route treft? Bekijk hier het muziekprogramma.

Even uitrusten?

Onderweg in het centrum van Tricht is het dorpshuis ingericht als rustpost. Hier kunt u heerlijk even uitrusten op het terras of op het grasveld voor het dorpshuis. Ook kunt u er genieten van allerlei (Betuwse) lekkernijen. U eindigt uw wandeltocht bij de Veiling vanwaar u ook gestart bent. Het restaurant en de terrassen bij de Veiling blijven open tot 19.00 uur. En ook de muziek stopt hier niet voor 19.00 uur! 

Hulpverlening

Zowel bij de Veiling als bij post Tricht is hulpverlening aanwezig. Hier kunt u terecht met uw eventuele blaren om deze professioneel te laten behandelen. Ook is op deze posten tevens een AED aanwezig. Verder staan er op en rond het parcours (motor)ambulances paraat.

Afstand: 
11Km
Geschikt voor: 
Wandelaars
NordicWalkers
Start: 
09:00
Eind: 
14:00

Parcours: