Leeuwenstein Groep

Met drie verschillende werkmaatschappijen zorgt de Leeuwenstein Groep dagelijks voor de groene en grijze buitenruimte en voor verkeersmaatregelen in heel Nederland. Dat doen we sinds 2009 onder de naam Leeuwenstein Groep B.V. Door onze bedrijven onder één en hetzelfde dak te bundelen is het voor ons nog gemakkelijker om samen te werken. We delen kennis, expertise en versterken elkaar bij het werk.

Met Van Doorn Geldermalsen B.V. voor een schone en veilige infrastructuur. Met Signa Terra B.V. voor stedelijk en particulier groen. Met Dover Verkeersmaatregelen B.V. voor een veilige en snelle doorstroming van het verkeer. Dat doen hardwerkend, innovatief en met zorg voor de wereld om ons heen. En dat doen we altijd samen met de ruim 200 medewerkers die bij ons familiebedrijf werken. Het zijn de fundamenten waar ons familiebedrijf op gebouwd is en waardoor we dit al ruim 50 jaar kunnen doen.

Door sponsoring van de Rode Kruis Bloesemtocht hoopt de Leeuwenstein Groep ook bij te dragen aan het goede doel: het ondersteunen van de sociaal zwakkeren in onze samenleving.

Sponsors

De Bloesemtocht wordt mede mogelijk gemaakt door: