Sponsor worden?

Het is ons streven is om zoveel mogelijk geld door te laten stromen naar het goede doel. Daarom proberen we onze kosten zoveel mogelijk te dekken met sponsoring in geld en natura.

Bent u geinterresseerd in sponsoring? De Rode Kruis Bloesemtocht kent verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie om zichtbaar te zijn of om uw relaties uit te nodigen om deel te nemen aan de Bloesemtocht. Zij worden dan welkom geheten met koffie op ons genodigdenterras vanwaar zij ook direct kunnen starten. Na afloop kunnen ze hier gezellig nog wat drinken en bieden wij een hapje en een drankje aan.

De mogelijkheden zijn legio en wij bespreken dit graag met u. Maak uw wensen kenbaar via info@rodekruisbloesemtocht.nl en wij nemen contact met u op.

Vrijwillige bijdrage?

Wilt u een donatie overmaken aan de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht en zo bijdragen aan de nationale sociale hulp aan de zwakkeren in onze samenleving? U kunt uw vrijwillige bijdrage overmaken op ons IBAN nummer: NL26 RABO 0313 1572 00 t.n.v. Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht.